Mededelingen 2 en 3 september 2017

  • Op woensdag 6 september organiseert de parochie een Impulsdag rond het pastoraat. Centraal die dag staat de omgang met 'de zieke'. Dus vooral mensen die zieken bezoeken zijn uitgenodigd om aan de Impulsdag deel te nemen. Plaats van samenkomst: de parochiezaal van De Verrezen Christuskerk (Nolensweg 8, Dordrecht). Tijdsbeslag: inloop vanaf 9.30 uur; einde uiterlijk 15.00 uur. U kunt zich vandaag nog aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
  • Woensdag 6 september start de voorbereiding op het vormsel. Kinderen uit de eerste en tweede klas van het voortgezet onderwijs zijn welkom om daaraan deel te nemen. De informatie-avond van 6 september is bedoeld voor ouders en vormelingen en wordt gehouden in onze kerk in Papendrecht (Seringenstraat 27). De avond begint om 20.00 uur. Op de website www.katholiekdrechtsteden.nl vindt u meer informatie. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u uw zoon/dochter al aanmelden.
  • In september starten weer nieuwe lessen Algemene Muzikale Vorming aan de Koorschool. Op vrijdag 8 september nodigen we jongens en meisjes uit voor een kennismakingsles van de koorschool. Aanvang 16:00 uur in de pastorie van de Antoniuskerk. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Op zondag 10 september kunt u deelnemen aan de gemeenschappelijke ziekenzalving. Ieder die ernstig ziek is en/of door ouderdom de kwetsbaarheid van het leven ervaart, kan het sacrament van de ziekenzalving ontvangen. Dit jaar is het mogelijk de ziekenzalving te ontvangen in de kerken van Sliedrecht (09.30 uur), van De Verrezen Christus (11.30 uur) en van het Heilig Hart (11.30 uur). U kunt zich aanmelden bij het parochiesecretariaat: 078-613 6390, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
  • Afgelopen week is de nieuwe cursus geloofsleerlingen gestart. Als u uw basiskennis van het katholieke geloof wat wilt opfrissen of overweegt om katholiek te worden, kunt u zich nog bij deze cyclus aansluiten. De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 13 september. U kunt zich aanmelden bij het parochiesecretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 078-613 6390.
scroll back to top