Rock Solid seizoen gaat weer van start!

complimenten

Van tijd tot tijd hebben we allemaal een compliment nodig. Een compliment geeft je het gevoel dat je gewaardeerd wordt. Eén van de beste manieren om iemand te motiveren, is door het geven van complimenten. Je laat zo merken dat je betrokken bent. De ander voelt zich gezien.

De boodschap achter complimenten geven is misschien wel groter dan je denkt en heeft alles met het geloof te maken. Het allergrootste compliment wat wij als mens kunnen krijgen, is misschien wel dat God ieder mens gemaakt heeft naar Zijn beeld. Wij zijn door hem geliefd en iedereen mag zich gekend weten door de Vader.

Op 6 oktober 2017 start een nieuw seizoen van Rock Solid waarbij we in de eerste bijeenkomst door gaan op het onderwerp “complimenten”. Dit gebeurd zoals altijd op een Rock Solid manier met veel spelvormen afgewisseld met serieuze momenten en een hoge dosis FUN!

Geloven is namelijk niet alleen maar serieus bezig zijn maar ook genieten op een leuke manier van de aanwezigheid van God in ieder mens.

De bijeenkomst vindt plaats in het parochiezaaltje naast de kerk van  Onze Lieve Vrouwe van Altijddurende bijstand in Sliedrecht (Stationsweg 179).

We beginnen om 19:07 uur en eindigen de bijeenkomst rond 20:48 uur. Waarom deze tijden? Gewoon omdat wij het leuk vinden!

De Rock Solid avonden zijn speciaal bedoelt voor tieners in de leeftijd van 10 tot 15 jaar. Hopelijk ben je nieuwsgierig geworden en denk je: ‘nou dat lijkt mij wel wat’, dan ben je van harte uitgenodigd. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over Rock Solid vindt je op Facebook: https://www.facebook.com/RockSolidAlblasserwaard/ 

scroll back to top