Startbijeenkomst M25 St. Christoffel, Barmhartigheid in de moderne tijd!

M25 startbijeenkomst

Is barmhartig zijn oudbollig of iets wat alleen gebeurde in de tijd dat Jezus leefde. NEE! Barmhartig zijn is eigenlijk best wel van deze tijd. Hoe kan je barmhartig zijn in 2017 en de toekomst en welke mensen in onze maatschappij hebben er hun werk van gemaakt?

M25 start dit jaar het seizoen met een interactieve en uitdagende bijeenkomst op vrijdag 13 oktober 2017.

Je krijgt namelijk de mogelijkheid om te speeddaten met mensen die hun werk hebben gemaakt van het helpen van mensen en dit zijn niet zomaar mensen.

Je kan in gesprek met o.a. de bekende twittercop (politieagent) Dirk Jan Grootenboer, een medewerker uit de verslaafdenzorg en nog twee mysterieguests. Zij vertellen je alles over wat hun werk in houdt en hoe het geloof hier een belangrijke rol in speelt.
Kom in contact met deze mensen en ontdek dat barmhartig zijn eigenlijk best wel cool is.

De avond is speciaal bedoelt voor tieners in de leeftijd van 12 tot 18 jaar en vindt plaats in de pastorie van de Antoniuskerk (Burgemeester de Raadtsingel 45, Dordrecht).

Er wordt een maaltijd aangeboden door M25 vanaf 18:00 uur, mocht je hier aan deel willen nemen geeft dit dan even aan bij het aanmelden.

De speeddate sessies beginnen om 19:00 uur en duren tot ongeveer 20:30, daarna is er nog gelegenheid voor gesprek en relaxen onder het genot van een drankje en een snack.

Hopelijk ben je nieuwsgierig geworden en denk je: ‘nou dat lijkt mij wel wat’, dan ben je van harte uitgenodigd. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Meer informatie over M25 St. Christoffel vindt je op Facebook: https://www.facebook.com/M25stchristoffel/

scroll back to top