Mededelingen 4 en 5 november 2017

  • Zondagmiddag 5 november wordt vanuit katholiek initiatief een herdenking gehouden van 500 jaar Kerkhervorming. Deze bijeenkomst van gebed en ontmoeting vindt plaats in de Bonaventurakerk in de Rijnstraat 56 te Woerden. Mgr. van den Hende, bisschop van Rotterdam nodigt u van harte uit hieraan deel te nemen. Het thema van de viering zal zijn: Hervorming vandaag. De viering begint om 16.00 uur.
  • Op dinsdag 7 november vieren wij het Hoogfeest van de H.Willibrord, patroonheilige van ons land. U bent welkom in de parochiebrede eucharistieviering in de H.Nicolaaskerk te Hendrik-Ido-Ambacht (Weteringsingel 48b), om 19.00 uur. Die dag vervallen de ochtendvieringen in Hendrik-Ido-Ambacht en Sliedrecht.
  • Op zaterdag 11 november vieren we Sint Maarten. Alle kinderen in de leeftijd van de basisschool en hun ouders zijn welkom in De Verrezen Christuskerk te Dordrecht (Nolensweg 8). Aanvang 16.00 uur. We sluiten rond 19.00 uur af met een lampionnenoptocht.
  • De geplande gebedswake met de zusters in Sliedrecht is één week verplaatst. Zij zal nu NIET plaatsvinden op zondag 12 november, maar op zondag 19 november (aanvang 19.00 uur).
  • Deze maand zamelt M25 weer cadeaus in voor kinderen die om uiteenlopende redenen geen sinterklaasfeest kunnen vieren. Achterin de kerk staan schoorstenen met kaartjes eraan vast gemaakt. U kunt M25 helpen door een kaartje mee naar huis te nemen en een cadeautje te kopen. Het cadeau kunt u in de juten zak deponeren bij een volgend bezoek aan onze kerk. Dit jaar worden de cadeautjes ter beschikking gesteld aan het Dushi huis in Nederland. Meer informatie over de sinterklaasactie van M25 en het Dushi huis vindt u achterin de kerk bij de schoorstenen. De actie duurt tot zondag 26 november!
  • Op vrijdag 17 november om 17:00 uur is er in de Antoniuskerk (Burg. de Raadtsingel 45, Dordrecht) een open repetitie van Dordrecht Boys Choir. Dit koor is een klassiek jongenskoor in oprichting o.l.v. professionele musici. Kom naar de open repetitie en ontdek klassieke koorzang naar Engels voorbeeld. Jongens vanaf 6 jaar die écht willen leren zingen zijn samen met hun ouders van harte welkom. Aanmeldingen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.koorschooldordrecht.nl

 

scroll back to top