Mededelingen 11 en 12 november 2017

  • De voor zondagavond in Sliedrecht geplande gebedswake met de zusters is één week opgeschoven. Zij zal nu plaatsvinden op zondag 19 november (aanvang 19.00 uur) . Het adres is: Stationsweg 179 te Sliedrecht.
  • In november 1942 werden meer dan 100 Joodse Dordtenaren weggevoerd naar vernietigingskampen. Om deze tragische gebeurtenis te gedenken organiseert het Platform Dordtse Kerken op zondagavond 12 november een gedachtenisbijeenkomst in de Grote Kerk van Dordrecht. Burgemeester Kolff zal er spreken, het heilig Joodse Kaddisj-gebed zal klinken en het Ivrietkoor Al Naharot zal een belangrijke rol spelen in de bijeenkomst. De bijeenkomst begint om 19.00 uur, bij de uitgang zal worden gecollecteerd en de kerk opent haar deuren om half 7.
  • Deze maand zamelt M25 weer cadeaus in voor kinderen die om uiteenlopende redenen geen sinterklaasfeest kunnen vieren. Achterin de kerk staat een schoorsteen met kaartjes eraan vast gemaakt. U kunt M25 helpen door een kaartje mee naar huis te nemen en een cadeautje te kopen. Het cadeau kunt u in de juten zak deponeren bij een volgend bezoek aan onze kerk. Dit jaar worden de cadeautjes ter beschikking gesteld aan het Dushi huis in Nederland. Meer informatie over de sinterklaasactie van M25 en het Dushi huis vindt u achterin de kerk bij de schoorstenen. De actie duurt tot zondag 26 november!
  • Op vrijdag 17 november om 17:00 uur is er in de Antoniuskerk (Burg. de Raadtsingel 45, Dordrecht) een open repetitie van Dordrecht Boys Choir. Dit koor is een klassiek jongenskoor in oprichting o.l.v. professionele musici. Kom naar de open repetitie en ontdek klassieke koorzang naar Engels voorbeeld. Jongens vanaf 6 jaar die écht willen leren zingen zijn samen met hun ouders van harte welkom. Aanmeldingen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.koorschooldordrecht.nl
  • Volgend weekend (18/19 november) is er een extra collecte: voor het jongerenwerk in onze parochie.
scroll back to top