Mededelingen 18 en 19 november 2017

  • Zondagavond 19 november bent u in Sliedrecht (Stationsweg 179) welkom in de gebedswake die wordt geleid door de zusters van Maria Stella Matituna uit Dordrecht. De gebedswake begint om 19.00 uur en duurt ongeveer 1½ uur. U bent vrij om de wake deels of volledig mee te vieren. Er is ook biechtgelegenheid.
  • In november zamelt M25 weer cadeaus in voor kinderen die om uiteenlopende redenen geen sinterklaasfeest kunnen vieren. Achterin de kerk staat een schoorsteen met kaartjes eraan vast gemaakt. U kunt M25 helpen door een kaartje mee naar huis te nemen en een cadeautje te kopen. Het cadeau kunt u in de juten zak deponeren bij een volgend bezoek aan onze kerk. Dit jaar worden de cadeautjes ter beschikking gesteld aan het Dushi huis in Nederland. Meer informatie over de sinterklaasactie van M25 en het Dushi huis vindt u achterin de kerk bij de schoorstenen. De actie duurt tot zondag 26 november!
  • In januari start de voorbereiding op de Eerste H.Communie. Er is een informatieavond voor ouders op maandag 8 januari 2018 in de Titus Brandsmakapel van De Verrezen Christuskerk, Nolensweg  8 in Dordrecht om 20.00 uur.  Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de website: www.katholiekdrechtsteden.nl/sacramenten/eucharistie.
scroll back to top