Koren

Dirigente Emmanuelkoor 50 jaar

De dirigente van het Emmanuelkoor Myriame is 50 jaar geworden op 14 april. Van harte gefeliciteerd! Hieronder een foto van het Emmanuelkoor onder leiding van Myriame.

Emmanuelkoor50Jaarv2

 

scroll back to top

Kerkuiltjes op het Korenfestival

Afgelopen zaterdag 21 saptember heeft Kinderkoor de Kerkuiltjes meegedaan met het Dordrechts korenfestival. Lees hier het verslag van deze dag of kijk op de Kerkuiltjespagina voor onze andere activiteiten.

scroll back to top

Kerkuiltjes kooruitje

2013-09-28 16-31-43 DSC 6775 kerkuiltjes uitjeAfgelopen zaterdag 28 september is kinderkoor De Kerkuiltjes een dagje naar Plaswijckpark geweest. Een geslaagd uitje op een prachtige dag!

Lees hier het verslag van 2 van onze leden en bekijk de foto's op de KatholiekDrechtsteden facebookpagina.

scroll back to top

Kerkuiltjes Korenfestival

2013-02-17 kerkuiltjesDe Kerkuiltjes nemen dit jaar voor het eerst deel aan het grote korenfestival op zaterdag 21 september 2013. Tijdens het korenfestival zingen er vele koren in de binnenstad van Dordrecht. De Kerkuiltjes mogen zingen in de Bonifatiuskerk (Wijnstraat 117). Ze zingen daar een mix van kindergospelliederen en liedjes uit de televisieserie Ja zuster, nee zuster. De Kerkuiltjes zijn al een paar weken bezig met het repeteren voor het korenfestival en kijken er erg naar uit.

scroll back to top
feed-image RSS feed