MET DE PAROCHIE NAAR ISRAËL

24 mei 2018

In november 2019 gaan we met een groep parochianen naar Israël!

Na de goede ervaringen met de bisdombedevaart naar Rome is het idee geboren om een mooie reis te organiseren naar Israël. Dit idee is nu serieus opgepakt en de eerste stappen zijn gezet voor een parochiereis. Daarmee is het moment aangebroken om ook u als parochiaan te informeren, en dat doen we graag! Het wordt een prachtige 13-daagse reis langs de vele schatten die Israël rijk is. En we blijven niet alleen in Israël, we maken ook een uitstap naar Jordanië en de Sinaï.

We vertrekken op maandag 4 november 2019 en bezoeken al aan het begin van de reis het Karmelgebergte. Maar natuurlijk ontbreken de heilig Grafkerk, de Geboortekerk, het Meer van Galilea en de doopplaats aan de Jordaan niet. We overnachten in het Catharinaklooster in de woestijn om midden in de nacht de hoge Sinaï te beklimmen voor de onvergetelijke zonsopgang. Tijdens de reis zoeken we mooie plekken om elke dag de Eucharistie te vieren.

In het najaar 2018 organiseren we samen met pastoor Tjeerd Visser een informatieavond waarop wij u uitgebreid informeren over het volledige programma en de kosten. Aarzel niet om een van ondergetekenden al aan te schieten wanneer je, net als wij, enthousiast wordt voor deze reis!

Myrthe ten Berge, Arno Aardoom, Irene van Geel, Ed van der Vaart en Maite Vorstman

Geloofsverdieping 28 augustus
14 augustus 2018
Taizé-vieringen