Inspirerende 40-dagenkalender ter ondersteuning van de zusters

10 februari 2021

Sinds een aantal jaren geven wij elke 40-dagentijd een kalender uit met inspirerende en bemoedigende teksten. Ook in deze crisis-tijd willen we weer een mooi getuigenis van hoop geven.

Met de recente zaligverklaring van de jonge Carlo Acutis in het achterhoofd hebben we gekozen voor het thema Sterren van hoop, over jonge heiligen. De 40-dagenkalender, in klein boekformaat, kost € 3,95 per stuk (exclusief verzendkosten).

Bestellen

U kunt de kalender bij ons bestellen door ons een e-mail te sturen naar: zrs.m.stellamatutina@gmail.com. U krijgt de kalender dan thuis gestuurd (met verrekening van de verzendkosten).

U kunt de kalenders ook per 25 stuks bestellen, bijvoorbeeld om deze te schenken aan anderen. In dit geval betaalt u slechts € 3,50 per kalender.

Met de aankoop van deze kalender steunt u ons als gemeenschap en helpt u ons in ons levensonderhoud.

Bij voorbaat veel dank!

De zusters van Maria Stella Matutina

Vronesteyn start nieuwe campagne “Kom, volg Mij”
19 februari 2021
Boodschap paus Franciscus voor de 40-dagentijd
15 februari 2021
Gebedskaart voor Aswoensdag
14 februari 2021
Tot en met 28 februari vieringen via livestream
4 februari 2021
Actie Kerkbalans: Geef vandaag voor de kerk van morgen
30 januari 2021
Het ‘Streamteam’ zoekt hulp! Wie komt helpen met de livestreams?
26 januari 2021