MENU
< TERUG

ACTUEEL

Samen van betekenis. Steun Actie Kerkbalans 2020!

23 januari 2020

Als kerk zijn we van betekenis in de samenleving. Als gemeenschap zien we naar elkaar om en delen ons geloof in God. Zo kan onze parochie een plek van betekenis blijven op zes verschillende locaties in de Drechtsteden, of u nu een regelmatige of onregelmatige bezoeker bent. De kerk is een plek waar mensen samenkomen om te bidden, te geloven en geïnspireerd te raken. Het is een plek om stil te staan bij vreugde en verdriet. 

Om alle verbindende activiteiten in onze parochie ook in 2020 voort te kunnen zetten, doen we een dringend beroep op u voor een financiële bijdrage aan Actie Kerkbalans.

Ook in 2020 vervult onze parochie een waardevolle plek in de lokale samenleving. Daar is geld voor nodig. Neem als voorbeeld de jongerenactiviteiten en de steun die mensen die het moeilijk hebben kunnen ontvangen. Het pastorale beleidsplan staat bol van inspirerende activiteiten voor jong en oud, samen met onze honderden vrijwilligers. En natuurlijk is ook het onderhoud van onze kerkgebouwen van belang. Dat we samen van betekenis zijn blijkt ook uit onze website, ons parochieblad Solo Dios en de lokale nieuwsbrieven. Ook de geloofsverdiepingsavonden zijn van betekenis voor inspiratie en spiritualiteit. Als parochie kunnen we dit alleen doen dankzij de financiële steun van mensen zoals u.

Mocht u al jaarlijks bijdragen, wilt u dan overwegen om uw bijdrage voor 2020 te verhogen? 

De kerk krijgt geen subsidies en is financieel afhankelijk van vrijwillige bijdragen. We zijn blij met iedere gift! U kunt onze Actie Kerkbalans steunen met een eenmalige gift of een vast bedrag per maand of per jaar. Vul de antwoordkaart in en maak uw gift vandaag nog gereed. Omdat u geeft óm uw kerk en geeft vóór uw kerk kan onze parochie echt van betekenis blijven.

Hartelijk dank voor uw bijdrage! Ook uw steun is onmisbaar.


Tjeerd Visser, pastoor

Nico Maagdenberg, penningmeester


Klik op onderstaande link om bij onze bankgegevens te komen:

          Bankgegevens 


Kijk hier terug naar de viering van Hemelvaart
21 mei 2020
Enquête over uw betrokkenheid bij de parochie
20 mei 2020
Nieuwsbrief parochiebestuur update 15 mei
17 mei 2020
Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit
12 mei 2020
Maak uw collecte-gelden over aan de parochie!
11 mei 2020
Pastoor Visser over de betekenis van 4 en 5 mei
6 mei 2020
laad meer artikelen artikelen aan het laden geen nieuwe artikelen