Kijk hier terug naar de viering van de opening van het nieuwe bedevaartseizoen

12 juli 2020

Op zaterdag 11 juli 2020 is in het heiligdom van Brielle het nieuwe bedevaartseizoen geopend met een plechtige eucharistieviering. Hoofdcelebrant is kardinaal Wim Eijk, concelebranten zijn bisschop Hans van den Hende en custos Jack Glas.

Meer informatie

Voor meer informatie over het heiligdom van de Martelaren van Gorcum te Brielle (alwaar deze martelaren zijn gestorven), ga naar de website: www.martelarenvangorcum.nl

Algemene informatie over de martelaren en hun geschiedenis vindt u op Wikipedia, klik hier.

Voor informatie van het Meertens Instituut over Brielle als bedevaartsoord, klik hier.

Wist u dat de Martelaren van Gorcum ook zijn opgenomen in de Canon van Nederland? Voor meer informatie, klik hier.

Pater Dries van den Akker geeft op zijn website www.heiligen.net achtergrondinformatie bij de heilige martelaren; klik hier.

Aanmelden voor het Heilig Vormsel 2021
23 juli 2020
Nieuwe Hospice De Cirkel in de Alblasserwaard
21 juli 2020