Mededelingen 4 juli 2021

4 juli 2021
  • Kinderen die in september in groep 8 van de basisschool zitten en in 2022 het h.vormsel willen ontvangen kunnen zich aanmelden via de website. Op de homepage van deze website vindt u een link naar het aanmeldformulier en naar verdere informatie. De voorbereidingen beginnen in het najaar. De vormselviering zal naar verwachting plaatsvinden in de eerste helft van 2022.
  • Neemt u ook iets mee naar de kerk voor de voedselmand? De inhoud van de voedselmanden is bestemd voor mensen die daar hoge nood aan hebben en wordt vanuit onze kerk verspreid door de diaconie. Uw stoffelijke bijdrage wordt zeer gewaardeerd. U vindt de voedselmand bij de ingang van de kerk.
  • De Nationale Bedevaart rond de Martelaren van Gorcum is dit jaar vanuit Brielle via livestream overal thuis mee te vieren. De livestream begint zaterdag 10 juli om 11.00 uur op het YouTube-kanaal van het Bisdom Rotterdam (zie bisdomrotterdam.nl). Achterin de kerk ligt een gebedskaart die u kunt meenemen.
Sorry! Geen items gevonden