MENU

Pater Pio gebedsgroep

Pater Pio van Pietrelcina (1887-1968) is een van de meest bijzondere heiligen van de Rooms-katholieke Kerk in de twintigste eeuw. Reeds bij zijn leven werden er vele wonderen rond zijn persoon gemeld. Op 16 juni 2002 is hij door Paus Johannes Paulus II heilig verklaard.

Volg ons ook op de Facebookpagina: Pater Pio Gebedsgroep Dordrecht.

Catechese januari 2021

"je moet dorst hebben naar het welzijn van je broers"

DOWNLOAD

Zending gebedsgroep

In dit document leest u uitgebreide informatie over de zending van de Pater Pio gebedsgroep.

DOWNLOAD

Pater Pio heeft nog tijdens zijn leven gebedsgroepen opgericht, die tegenwoordig actief zijn in de hele wereld. De afgelopen jaren zijn er op diverse plaatsen in Nederland Pater Pio Gebedsgroepen ontstaan. Deze groepen zijn geregistreerd in het Centrum voor de Gebedsgroepen in San Giovanni Rotondo, Italië.

De Pater Pio Gebedsgroep Dordrecht komt bijeen op elke eerste zaterdag van de maand, in de Antoniuskerk, met het volgende programma:

  • 10:30 Catechese op thema “Maria, wie is zij?”
  • 11:15 Uitstelling H. Sacrament met rozenkransgebed
  • 12:00 Afsluiting

Op de eerste vrijdag van de maand wordt om 9.00 uur in de Antoniuskerk het rozenkrans gebeden met speciale intenties op voorspraak van Pater Pio ten behoeve van:

  • Huwelijk en gezin
  • Geestelijke leiders en de parochie
  • De stad Dordrecht e.o.

Door het jaar heen organiseren wij meerdere thema-avonden over de spiritualiteit van Pater Pio en over alles wat ons bezighoudt in ons geloofsleven, zoals volgende thema’s: biecht, rozenkransgebed, eucharistische aanbidding, enzovoort. Alle geïnteresseerden in de spiritualiteit van Pater Pio zijn welkom om deel te nemen aan deze avonden. Alle thema-avonden worden tijdig aangekondigd in Solo Dios en hier op de website van Katholiek Drechtsteden.

Wilt u met ons meebidden?

Kom op een van onze maandelijkse bijeenkomsten, u bent van harte welkom!

Voor informatie en vragen kunt u mailen naar:

ppgebedsgroep@katholiekdrechtsteden.nl