MENU

Koren

De parochie heeft een rijke verzameling aan koren. Klik door naar hun eigen website of naar hun pagina op deze site.

Sint Sura Rouw- en Trouwkoor

Het Sint Surakoor is het RK Rouw- en Trouwkoor van Dordrecht.

LINK

Cantate Domino

Het gemengde RK Dames- en Herenkoor Cantate Domino uit Papendrecht (kerk De Onbevlekte Ontvangenis van Maria) bestaat onder deze naam ruim 25 jaar.

LINK

Credo

Credo betekent "CRabbehof En Daar Omtrent". Wij zijn een vrolijk, gezellig zangkoor uit Dordrecht. We zingen in en buiten de kerk.

link 

Emmanuelkoor

Onder leiding van dirigente Thérèse Hanssen repeteren we elke donderdag, van 20.00 tot 22.00 uur in de kerk van de Verrezen Christus.

LINK

Jacobuskoor

Ons koor bestaat momenteel uit 12 enthousiaste zangeressen, halfom sopranen en alten, uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

LINK

Jeugdkoor Santiago

Bestaat uit kinderen vanaf groep 5 en zingt toegankelijke swingende kinderliedjes.

Link 

Joined Experience

We zingen vooral toegankelijke liederen die door veel mensen meegezongen kunnen worden. We zingen zes tot acht keer per seizoen.

LINK

Kinderkoor De Kerkuiltjes

Kinderkoor in De Verrezen Christuskerk, Dordrecht. Repetitie elke week op woensdagavond om 17.30 uur in het zaaltje aan de achterzijde van de kerk (Slotemaker de Bruïnestraat).

link

Koorschool Dordrecht

Jongens en meisjes van 6-9 jaar kunnen zich aanmelden voor een cursus Algemene Muzikale Vorming, aangeboden door Stichting Koorschool Dordrecht.

LINK

Kordaat

Het koor Kordaat bestaat uit een aantal enthousiaste parochianen die om de week zingen in de viering in Sliedrecht. Daarnaast zingen wij ook met het regiokoor bij speciale feestdagen.

link

Laudate Dominum

Ontstaan uit de fusie van het Dameskoor van de Antoniuskerk en het Titus Brandsmakoor van de Verrezen Christuskerk.

Link 

Nicolaaskoor

Het Nicolaaskoor bestaat uit 25 sopranen, alten, bassen en tenoren en zingt eenmaal per maand viering en bij bijzondere gelegenheden.

link 

Schola Cantorum St. Gregorius

De Schola zingt elke eerste zondag van de maand met het gehele koor. De heren zingen elke derde zondag van de maand.

link