MENU
< TERUG

ACTUEEL

Wij vragen uw aandacht voor de voedselmanden!

26 maart 2020

We beleven moeilijke tijden. Er is nu nog meer eenzaamheid (het "eenzaamheidsvirus", waarover onze koning sprak) en er dreigen tekorten. Gelukkig draait de voedselbank nog en bezorgen zij dagelijks voedselpakketten, zij het op beperkte schaal. Toch ontvangen onze parochie en onze caritas nog regelmatig aanvragen voor hulp.

Daarom vragen wij uw aandacht voor de voedselmanden achterin onze kerken. U kunt hierin levensmiddelen deponeren. Alles is welkom! 

Op zondag zijn onze kerken voor een bepaalde tijd geopend, opdat u een kaarsje kunt branden of even in stilte kunt bidden. De Antoniuskerk tegenover het station in Dordrecht is elke dag geopend! Denkt u dan ook aan de voedselmanden? 

De openingstijden van de kerken zijn als volgt:

  • De Antoniuskerk te Dordrecht is zeven dagen per week geopend, van 10.30 tot 12.30 uur
  • De Nicolaaskerk te Hendrik-Ido-Ambacht en de O.L.V. van Altijddurende Bijstand te Sliedrecht zijn elke zondag geopend van 09.30 tot 10.30 uur
  • De Verrezen Christuskerk te Dordrecht, de Heilig Hartkerk te Zwijndrecht en de Onbevlekte Ontvangenis van Maria te Papendrecht zijn elke zondag geopend van 11.30 tot 12.30 uur.
Bij voorbaat dank!
Speciale Urbi et Orbi van paus Franciscus
28 maart 2020
Luister naar het Ave Verum van Mozart o.l.v. Eric Koevoets
27 maart 2020
Update van de bisschoppen
27 maart 2020
Vastenactie en Malaika Kids
26 maart 2020
Nieuwsbrief van het parochiebestuur (update)
24 maart 2020
Biddend verbonden met de bisschoppen (video's)
22 maart 2020
laad meer artikelen artikelen aan het laden geen nieuwe artikelen