Afscheid Tjeerd Visser uitgesteld

9 oktober 2020

Zoals u wellicht al heeft gelezen in de nieuwe Solo Dios hadden we op 11 oktober a.s. van 14.00 tot 15.30 uur een samenzijn willen organiseren voor parochianen/vrijwilligers om afscheid te kunnen nemen van Tjeerd Visser die onze parochie heeft verlaten. Helaas heeft de actualiteit ons ingehaald en is het door verscherpte corona-maatregelen nu niet verantwoord om deze bijeenkomst door te laten gaan. Wanneer de omstandigheden het weer toelaten om wat gemakkelijker samen te komen, zal er gekeken worden wanneer een nieuwe passende datum gevonden kan worden. Houd hiervoor onze website in de gaten en uiteraard zal een mogelijke nieuwe datum ook worden verkondigd tijdens de mededelingen in de vieringen.

Het parochiebestuur

Geloofsverdieping 27 oktober met bisschop Jan Liesen (VOL)
19 oktober 2020
R.-K. Kerk: Mondkapjes en niet meer dan dertig gelovigen bij een viering