Terugblik concert Sacred Songs 9 oktober jongstleden in de Antoniuskerk te Dordrecht

22 oktober 2021

In het kader van 800 jaar Dordrecht werd onder de titel 'Sacred Songs' op 9 oktober jongstleden in de Antoniuskerk een concert gegeven met diverse geestelijke liederen.

Sacred Songs

Sacred Songs Dordrecht presenteerde zang, muziek, poëzie en dans uit diverse culturen en religies in een doorlopende voorstelling. Optredende artiesten kwamen uit Dordrecht en omstreken. Zij brachten een repertoire rond het thema ‘Licht’ als symbool voor levenskracht, liefde, vrede, vrijheid en verbondenheid. Vanuit de Rooms-katholieke traditie werden bijdragen geleverd door Scola Cantorum St. Gregorius o.l.v. Robert van Herk en Dameskoor La Confiance o.l.v. Eric Koevoets.

RTV Dordrecht heeft het volledige concert opgenomen. Dat kunt u hieronder bekijken:

Zie hieronder een kort verslag van RTV Dordrecht:

Nieuwsbrief | Wijzigingen vieringenrooster Kerst - corona-situatie
4 december 2021
Terugblik eerste bijeenkomst 'Met hart en ziel'
30 november 2021
Avondviering op woensdag tijdelijk naar de middag
28 november 2021
Gratis digitale Advents-retraite met de jezuïeten
25 november 2021
Kijk terug naar de geloofsverdieping over Dante Alighieri