Diakonaal Aandachtscentrum Dordrecht zoekt 'brood-vrijwilliger' voor de zaterdagochtend

4 oktober 2021

VROEGE VOGELS GEZOCHT

Het Diakonaal Aandachtscentrum Dordrecht aan de Singel 273 zoekt met spoed één of meerdere vrijwilligers die op de vroege zaterdagochtend het brood voor onze voedseluitgifte bij bakker Van der Waal in Ridderkerk willen ophalen. Onze vaste vrijwilliger is na een lange staat van dienst per 1 oktober gestopt en dus hebben we dringend een vervanger nodig. Eventueel kan er ook afgewisseld worden, zodat je niet iedere week aan de beurt bent.

Wat houdt het werk in?

Je haalt op zaterdagochtend tussen 6.45 en 7.00 uur bij het Aandachtscentrum aan de Singel in Dordrecht de lege kratten en dozen voor het brood op. Daarna rijd je naar Ridderkerk, waar je rond 7.30 uur bij de bakker het brood en soms ook ander lekkers kunt inladen. Rond 8.30 uur ben je dan weer terug in Dordrecht om de dozen en kratten in het Aandachtscentrum te zetten. Je krijgt de sleutel van het Aandachtscentrum en er is een kilometervergoeding.

Wat heb je nodig?

Uiteraard rijbewijs B en de beschikking over een auto met voldoende laadruimte voor 12 dozen/kratten met brood. Ook vragen wij stiptheid in het opvolgen van de hygiëneregels.

Dinsdagochtend

Ook voor de uitgifte op de dinsdag kunnen we nog broodrijders gebruiken. In dat geval start je rond 9.15 uur en word je om 10.00 uur bij de bakker verwacht.

Interesse?

Iets voor u / voor jou? Neem contact op met het Diakonaal Aandachtscentrum op telefoonnummer 078-6315288 of mail naar: info@aandachtscentrumdordrecht.nl

Diakonaal Aandachtscentrum Dordrecht

Website: https://aandachtscentrumdordrecht.nl

Geloofsverdieping 26 oktober met Leo Fijen GAAT NIET DOOR
23 oktober 2021
Wereldmissiemaand MISSIO 2021: ‘We moeten immers wel spreken over wat we gezien en gehoord hebben.’
22 oktober 2021
[Update] Terugblik Sacred Songs 9 oktober jl. in de Antoniuskerk
22 oktober 2021
Oktober Mariamaand. Rozenkransgebed in Hendrik-Ido-Ambacht.
21 oktober 2021
Nieuwe expositie 'Ark van Noach' te Sliedrecht