MENU
< TERUG

ACTUEEL

Extra collecte voor de Caritas. Gebruik de QR code of betaal via overboeking.

6 november 2023

De voedselmanden zijn weer gevuld. De medewerkers van de Caritas brengen de inhoud naar de mensen die hiernaar uitkijken. Namens hen allen onze hartelijke dank aan u allen!

De caritas kijkt al een maandje vooruit, naar de decembermaand. Kinderen kijken dan uit of hun hartjes niet voor niets vol verwachting geklopt hebben. Sommige kinderen gaan hun schoen pas terug zien als zij alle cadeautjes eruit gehaald hebben. Anderen, en zeker de kinderen van onze cliënten, moeten maar afwachten of er een chocolade letter of een zakje pepernoten in hun schoen komt.

Iedereen wil ook met Kerstmis iets lekkers op tafel kunnen zetten. Dat geldt dus ook voor de cliënten van de caritas. Het mooiste zou zijn als deze mensen zelf kunnen kiezen wat voor lekkers zij op tafel kunnen zetten.

De Caritas wil deze kinderen en hun ouders graag helpen om toch iets feestelijks te ervaren. We doen een beroep op u: wilt u ons helpen deze wens werkelijkheid te laten worden?

Gebruik de QR code hierboven of maak uw bijdrage over op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van caritas-collecte.

NL45 ABNA 0642 7120 50

Dank u allen hartelijk voor uw medeleven!

Parochiële Caritas Instelling

14 december geloofsverdieping over Dag Hammarskjöld
6 december 2023
Vieringen met ziekenzalving in de Advent
5 december 2023
16 december verkoop kerststukjes en kerstartikelen
4 december 2023
17 december Kerst Sing-In Verrezen Christus-kerk!
30 november 2023
21 december concert Vrouwenkoor La Confiance
29 november 2023
Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit
17 november 2023
laad meer artikelen artikelen aan het laden geen nieuwe artikelen