MENU
< TERUG

ACTUEEL

Extra collecte voor de Caritas

30 december 2022

Aan u allen hartelijk dank voor uw mooie reacties op de vraag van de Caritas van begin november. Dankzij uw royale gaven heeft de Caritas veel mensen, gezinnen met kinderen en alleenstaanden blij gemaakt. En niet alleen zij, maar ook de medewerkers van de Caritas zijn erg content. Zij zien de blije gezichten bij het aanreiken van onze bijdrage voor een goede Kerst. Zo hebben velen even wat minder zorgen en kunnen ze even genieten van iets extra lekkers. 

Na de feestdagen gaat de winter onverminderd door en dat betekent hogere energiekosten en duurdere levensmiddelen. Medewerkers van de Caritas kijken vooruit: ‘Hoe komen onze cliënten de winter door?’ Aanvragen om ondersteuning blijven bij de Caritas binnenkomen, het zullen er niet minder worden. Zonder deze ondersteuning zal het voor onze cliënten een sombere winter zijn.

De Caritas van onze parochie doet wederom een beroep op u: Wilt u onze en uw Caritas ondersteunen om onze medemensen een warm gevoel te geven. Een gevoel van: ‘Er wordt aan ons gedacht, we worden gezien’. Dat gevoel zal hen warmte geven in de komende tijd. 

Namens deze mensen vragen wij uw steun bij hun hulpvragen. U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL72 RABO 0377 5288 70 van de Theresia van Avila-parochie onder vermelding van 'caritas'. U kunt ook de QR-code hieronder gebruiken. 

Bij voorbaat dank!

Parochiële Caritas Instelling

Wim van der Ham, voorzitter

Klik hier naar de pagina van de Parochiële Caritas Instelling

Uw aandacht voor Actie Kerkbalans 2023
15 januari 2023
Verslag Met Hart & Ziel 17 januari
14 januari 2023
Elke vrijdagavond christelijke meditatie
9 januari 2023
Nieuwjaarstoespraak vice-voorzitter Peter Rovers
7 januari 2023
Pastor Piet van Reisen overleden
3 januari 2023
Emeritus-paus Benedictus XVI overleden
30 december 2022
laad meer artikelen artikelen aan het laden geen nieuwe artikelen