Extra Kerstcollecte voor het ouderen- en ziekenpastoraat in onze parochie

23 december 2021

Deze periode van lockdown is voor vele ouderen en zieken in onze parochie extra moeilijk. Zij missen al veel contact en deze lockdown maakt het voor hen niet makkelijker. De vrijwilligers van de contactgroepen proberen hen tot steun te zijn door middel van een telefoontje of een bezoek. Graag willen we de ouderen en zieken een extra hart onder de riem steken door middel van een bloemetje, een kaartje, een kleine attentie of iets anders. Uw financiële steun hiervoor is van harte welkom!

U kunt naast geld ook tijd doneren. Als u het leuk vindt om iemand te bezoeken of met een telefoontje te verrassen, meld u dan aan bij een van de coördinatoren van onze contactgroepen. Neem hiertoe contact op met het parochiesecretariaat (zie hieronder). Zij helpen u verder. En als u iemand kent die graag een bezoekje of een attentie ontvangt, geef het ons door.

Bij voorbaat veel dank voor uw bijdrage!

Klik of scan de QR-code voor de extra collecte voor het ouderen- en ziekenpastoraat

Hoe komt u in contact met de contactgroepen?

Bel of stuur een mail naar de parochiesecretariaat. Zij brengen u met de juiste contactpersoon in contact.

E-mail: secretariaat@katholiekdrechtsteden.nl

Telefoon: 078-6136390 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur t/m 12.30 uur)

Zie ook Solo Dios pagina 21.

'Met Hart en Ziel' vrijdag 21 januari
14 januari 2022