Mededelingen 3 oktober en patroonsfeest 10 oktober

2 oktober 2021

Mededelingen 3 oktober

• Kinderen die in 2022 de eerste heilige communie of het heilig vormsel willen ontvangen kunnen zich hiervoor aanmelden via onze website www.katholiekdrechtsteden.nl. De eerste h.communie is bedoeld voor kinderen in de groepen 4 t/m 7, het h.vormsel voor kinderen in groep 8 van de basisschool.
  • Neemt u zondags ook iets mee voor de voedselmand? De inhoud van de voedselmanden is bestemd voor mensen die daar hoge nood aan hebben en worden vanuit onze kerk verspreid door de diaconie. Uw stoffelijke bijdrage wordt zeer gewaardeerd. U vindt de voedselmand bij de uitgang van de kerk.

Extra mededeling patroonsfeest op 10 oktober

Op zondag 10 oktober vieren we de patroonheilige van onze parochie, de heilige Theresia van Ávila. We doen dat niet, zoals gebruikelijk, met één centrale en parochieberde viering. In de nasleep van de coronapandemie er is op 10 oktober in èlke kerk van onze parochie een viering, en wel op de gebruikelijke tijd van 9.30 en 11.30 uur. De Theresia van Ávila-penningen worden wèl centraal uitgereikt en dat vindt plaats in de Antoniuskerk, aanvang viering 9.30 uur.

Geloofsverdieping 26 oktober met Leo Fijen GAAT NIET DOOR
23 oktober 2021
Wereldmissiemaand MISSIO 2021: ‘We moeten immers wel spreken over wat we gezien en gehoord hebben.’
22 oktober 2021
[Update] Terugblik Sacred Songs 9 oktober jl. in de Antoniuskerk
22 oktober 2021
Oktober Mariamaand. Rozenkransgebed in Hendrik-Ido-Ambacht.
21 oktober 2021
Nieuwe expositie 'Ark van Noach' te Sliedrecht