Geld ophalen voor een warm doel: bijdragen aan de hoge energiekosten van de parochie.

9 februari 2024

Beste parochianen,

Het parochiebestuur heeft besloten om deze winter op zondag in alle zes kerklocaties te blijven vieren, ondanks de (nog steeds) hoge energiekosten. Vorig jaar werd nog besloten om gedurende de winter drie kerklocaties te sluiten. Dat doen we dus dit jaar niet. Om de stookkosten toch enigszins te beteugelen blijft de thermostaat in alle locaties op maximaal 16 graden ingesteld. Dan zitten we er toch nog enigszins warmpjes bij.

Deze maatregel kost alsnog extra geld vanwege de hoge energiekosten. Deze kosten drukken behoorlijk op onze begroting. Daarom is besloten om, naast de Actie Kerkbalans, een extra fundraising te organiseren gedurende de Advent, Kerstmis en eerste maanden van 2024. Het doel is om gedurende deze periode in de hele parochie met elkaar € 30.000 op te halen, waarmee we de stookkosten kunnen bekostigen. Zo kunnen we er samen toch nog warmpjes bijzitten in de zes locaties binnen onze parochie.

In de kerken liggen flyers met meer informatie (zie foto hierboven). Op een later tijdstip zullen we een 'financiële thermometer' in de kerk ophangen, zodat u kunt volgen hoeveel er is bijgedragen. Helpt u de komende maanden mee om onze kerk een warm hart toe te dragen? Laten we samen geven voor een warmere kerk!

U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL71 RABO 0161 1566 14 o.v.v. Actie Energie. U kunt ook de QR code hieronder gebruiken.

Bij voorbaat veel dank voor uw gift.

Parochiebestuur Heilige Theresia van Avila

23 februari Avond van de Martelaren