Geloofsverdieping 24 november over geloof en media

21 november 2020

U bent van harte uitgenodigd voor de avond geloofsverdieping, aanstaande dinsdag 24 november om 20.00 uur in de Verrezen Christus-kerk, Nolensweg 10 te Dordrecht. Gastspreker is Laetitia van der Lans. Zij komt met ons spreken over:

Geloof en religie in de media

Religieuze leiders en denkers worden nauwelijks nog gevraagd voor een talkshow, een debat of dialoog over een actueel onderwerp. Religie, in bijzonder de christelijke, heeft in de media geen groot aandeel in het publieke debat. En dat terwijl het christendom Europa in de loop der eeuwen heeft gevormd en het morele fundament heeft gelegd waarop nog steeds wordt teruggegrepen, ook door de seculiere media. Wat is de huidige plek van religie en levensbeschouwing in de media?

Laetitia van der Lans is media-ondernemer en voormalig hoofd levensbeschouwing van KRO-NCRV. Zij is praktiserend katholiek en kent de media-wereld van binnen en van buiten.

Slechts beperkt aantal deelnemers mogelijk

Onder de huidige corona-regels kunnen wij maximaal 30 personen ontvangen. In de kerk is voldoende ruimte om afstand te houden. Gelieve uw komst te melden bij ons parochiesecretariaat via de e-mail: secretariaat@katholiekdrechtsteden.nl of per de telefoon: 078-6136390 (ma t/m vr 9.00-12.30 uur).

Na afloop van de avond vragen wij een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten.

M.i.v. 2 december weer wekelijkse viering op woensdagavond
30 november 2020
Zusters Dordrecht verkopen kerstpakketten
26 november 2020
Extra collecte jongerenwerk
21 november 2020
Heeft u nog aan uw kerkbijdrage 2020 gedacht?
14 november 2020
Uitreiking Theresia van Ávilapenningen