Jubileumnummer Solo Dios

10 maart 2021

We vieren met ons parochieblad Solo Dios alweer de 50ste editie! Dat wordt natuurlijk gevierd met een jubileumnummer met daarin onder andere een exclusief interview met onze bisschop Mgr. Johannes van den Hende. Waarschijnlijk ontvangt u als parochiaan een exemplaar thuis, maar ook op de website kunt u terugbladeren door de afgelopen 20 nummers.

Ontvangt u thuis nog geen Solo Dios en wilt u die in het vervolg wel ontvangen? Stuur dan een e-mail naar het parochiesecretariaat. Klik hier.

Wij zoeken ook bezorgers van het parochieblad (om kosten te besparen versturen wij niet per post). Ons blad verschijnt 6 x per jaar. Als u daar interesse voor heeft, kunt u eveneens een e-mail sturen naar ons parochiesecretariaat.

Ook de Zalige Zalm besteedt aandacht aan ons jubileum, zie: https://www.dezaligezalm.nl/2021/03/16/50x-solo-dios/

Ga naar de Solo Dios pagina waar u ook de afgelopen 20 nummers kunt bekijken.

Kijk hier terug naar eerdere vieringen via Youtube
9 april 2021
Paasboodschap 2021 paus Franciscus
5 april 2021