MENU
< TERUG

ACTUEEL

Kerkproeverij 28 en 29 september. Kom proeven aan de kerk!

19 september 2019

Kerkproeverij is een initiatief om personen uit uw eigen sociale kring, zoals familie, vrienden of collega's, eens te laten proeven aan de kerk. Velen rondom u weten waarschijnlijk dat u gelovig bent en regelmatig aan onze kerkvieringen deelneemt. Zijn zij nieuwsgierig? Zouden zij wel eens wat meer daarover willen weten? Of mogelijk staan zij afwijzend tegenover kerk en geloof, maar weten zij eigenlijk niet goed waar kerk en geloof voor staan? Kortom: wellicht zouden zij eens willen proeven aan de kerk!

De Kerkproeverij biedt de mogelijkheid om vrijblijvend naar een viering in de kerk te komen. Wij, vanuit onze kant, houden hier rekening mee. Dat wil zeggen dat wij tijdens de vieringen iets meer uitleggen wat we doen en waarom we dat doen. We gaan niet overdreven anders doen, want dat geeft alleen maar een vertekend beeld. We vieren zoals we elk week vieren. 

Nogmaals: het verplicht tot niets. We gaan u als bezoeker niet claimen of iets dergelijks. Het wil echt een proeverij zijn. En als de smaak niet bevalt? Dat vinden we uiteraard jammer, maar dan hebben we het in ieder geval eens geprobeerd! Immers, als je niet geproefd hebt, weet je niet hoe het smaakt. 

De Kerkproeverij vindt plaats in het weekend van 28 en 29 september en al onze kerklocaties doen eraan mee. Welkom!

Aanmelden voor vieringen vanaf 1 juli
5 juli 2020
Aanmelden Eerste Heilige Communie en Heilig Vormsel 2021
9 juni 2020
Pastoor Visser neemt periode van rust en reflectie
6 juni 2020
Bekijk de vieringen van Hemelvaart en Pinksteren
31 mei 2020
Nieuwsbrief parochiebestuur update 28 mei
29 mei 2020
Pinksterbrief van de Nederlandse bisschoppen
28 mei 2020
laad meer artikelen artikelen aan het laden geen nieuwe artikelen