Kroonbede 16 september: bidden voor het nieuwe regeringsjaar.

8 september 2019

Op maandag 16 september om 20.00 uur vindt de tweede Dordtse Kroonbede plaats in de Augustijnenkerk (Voorstraat 216, Dordrecht). Tijdens deze interkerkelijke gebedsbijeenkomst – voorafgaande aan Prinsjesdag – wordt er gebeden voor het openbaar bestuur, de zorg, het onderwijs en voor de multiculturele samenleving.

De Kroonbede is een laagdrempelige interkerkelijke viering waar burgers en politici gezamenlijk bidden voor het komende regeringsjaar. Dominee P. Wansink van de Grote Kerk zal de avond leiden. Voorganger J. den Boer van de Vrij Evangelische Gemeente Eljakim verzorgt een meditatie. Het koor van de Filipino Catholic Chaplaincy zorgt voor muzikale ondersteuning. De gebedspunten worden ingeleid door vertegenwoordigers uit diverse maatschappelijke geledingen. De gebeden worden uitgesproken door afgevaardigden van verschillende Dordtse kerkgemeenschappen.

U bent van harte welkom om deze Kroonbede met ons mee te vieren. De toegang is vrij. Er is een collecte voor bestrijding van de onkosten.

Meer informatie kunt u vinden op deze poster

Kerst Sing-In 21 december
15 december 2019
Katholiekleven.nl en andere websites van de RK Kerk