MENU
< TERUG

ACTUEEL

Kroonbede 16 september: bidden voor het nieuwe regeringsjaar.

8 september 2019

Op maandag 16 september om 20.00 uur vindt de tweede Dordtse Kroonbede plaats in de Augustijnenkerk (Voorstraat 216, Dordrecht). Tijdens deze interkerkelijke gebedsbijeenkomst – voorafgaande aan Prinsjesdag – wordt er gebeden voor het openbaar bestuur, de zorg, het onderwijs en voor de multiculturele samenleving.

De Kroonbede is een laagdrempelige interkerkelijke viering waar burgers en politici gezamenlijk bidden voor het komende regeringsjaar. Dominee P. Wansink van de Grote Kerk zal de avond leiden. Voorganger J. den Boer van de Vrij Evangelische Gemeente Eljakim verzorgt een meditatie. Het koor van de Filipino Catholic Chaplaincy zorgt voor muzikale ondersteuning. De gebedspunten worden ingeleid door vertegenwoordigers uit diverse maatschappelijke geledingen. De gebeden worden uitgesproken door afgevaardigden van verschillende Dordtse kerkgemeenschappen.

U bent van harte welkom om deze Kroonbede met ons mee te vieren. De toegang is vrij. Er is een collecte voor bestrijding van de onkosten. 

Meer informatie kunt u vinden op deze poster

DOWNLOAD
Aanmelden voor vieringen vanaf 1 juli
5 juli 2020
Aanmelden Eerste Heilige Communie en Heilig Vormsel 2021
9 juni 2020
Pastoor Visser neemt periode van rust en reflectie
6 juni 2020
Bekijk de vieringen van Hemelvaart en Pinksteren
31 mei 2020
Nieuwsbrief parochiebestuur update 28 mei
29 mei 2020
Pinksterbrief van de Nederlandse bisschoppen
28 mei 2020
laad meer artikelen artikelen aan het laden geen nieuwe artikelen