MENU
< TERUG

ACTUEEL

Nieuwe stagiair Remco stelt zich aan u voor

4 maart 2023

Voor de duur van een half jaar loopt Remco van Horik stage in onze parochie. 

"Mijn naam is Remco van Horik, afkomstig uit Gorinchem en 25 jaar. Ik ben vijfdejaars theologiestudent aan de Universiteit van Tilburg, waar ik terecht gekomen ben nadat ik natuur-en sterrenkunde gestudeerd had. Van februari tot juli mag ik tijdens mijn stage ontdekken wat het beroep pastoraal werker inhoudt en of dit iets voor mij is. Ik vind het mooi om in deze parochie uiting te kunnen geven aan mijn geloof, waarbij ik God dankbaar ben voor de kans om mijzelf binnen de kerk te ontwikkelen."

In zijn vrije tijd zingt Remco graag in het jongerenkoor ‘Tutti’ in zijn thuis-parochie. Dit koor komt zingen tijdens de vormselviering op 14 mei in de Antoniuskerk, waarin onze bisschop voorgaat. 

Zijn stage neemt zo’n 12 uur per week in beslag. Wellicht komt u Remco een keer tegen in onze parochie. Heet hem dan van harte welkom. Pastoraal werker Johnny Tran is zijn stagebegeleider. Voor vragen over Remco en zijn stage kunt u bij hem terecht.

Wij vragen uw gebed voor zegen over zijn stage en zijn opleiding. Ook vragen wij uw gebed voor roepingen tot het priesterschap, het diaconaat en het pastoraal werk. Bij voorbaat dank.

Pastoraal team

Overzicht vieringen Pasen 2023
23 maart 2023
Zomerkampen voor kinderen, tieners en jongeren
21 maart 2023
Gregoriaans zingen iets voor u?
17 maart 2023
Priester of diaken worden? Het begint bij roeping.
10 maart 2023
Eucharistische aanbidding eerste vrijdag v.d. maand
9 maart 2023
Digitale retraite met pastor Sander in de 40-dagentijd
6 maart 2023
laad meer artikelen artikelen aan het laden geen nieuwe artikelen