Pastoor Tjeerd Visser neemt periode van rust en reflectie

6 juni 2020

Per 1 juni neemt pastoor Tjeerd Visser een periode van rust en reflectie. Hij wordt daarvoor ontheven van zijn taken als pastoor voor een periode van drie maanden, tot 1 september. Hij is in deze tijd niet als priester beschikbaar voor de parochie. De time-out is een periode van persoonlijke bezinning, die hij zal doorbrengen buiten het bisdom Rotterdam.

Daarnaast heeft de bisschop pastoor Visser eervol ontslag gegeven als vicaris-generaal (0,2 fte) van het bisdom per 28 mei.

Ter vervanging van pastoor Tjeerd Visser benoemt bisschop Van den Hende per 1 juni vicaris-generaal Lex van Deelen als administrator (waarnemend pastoor) van de H. Theresia van Ávila-parochie. Hij zal zich in goede samenwerking met het pastoraal team en het parochiebestuur inzetten voor de voortgang van het pastoraat en het reilen en zeilen in de parochie.

Namens de H. Theresia van Ávila-parochie,

Pastoraal team
Parochiebestuur

Aanmelden voor vieringen vanaf 1 juli
5 juli 2020
Aanmelden Eerste Heilige Communie en Heilig Vormsel 2021
9 juni 2020
Bekijk de vieringen van Hemelvaart en Pinksteren
31 mei 2020
Nieuwsbrief parochiebestuur update 28 mei
29 mei 2020
Pinksterbrief van de Nederlandse bisschoppen
28 mei 2020
Maak uw collecte-gelden over aan de parochie!
25 mei 2020