Tot en met zondag 28 februari zijn alle vieringen via livestream

4 februari 2021

Nog geen versoepeling corona-maatregelen

In de persconferentie van de regering van 2 februari jongstleden is gebleken dat er van echte versoepeling van de corona-maatregelen nog geen sprake kan zijn. Alleen bij jonge kinderen acht men de kans op besmetting en overdracht zodanig dat de basisscholen en kinderopvang onder strikte voorwaarden weer open kunnen. Maar de buitenschoolse opvang voor deze kinderen blijft dicht, evenals het middelbaar en hoger onderwijs. De risico's blijven onverminderd groot (en worden, als het tegenzit, zelfs nog groter vanwege de Britse variant).

Dat betekent dat wij helaas in onze kerken nog geen ruimte hebben voor versoepeling. Wij blijven dus vieren met het noodzakelijk aantal mensen in de kerk, en stellen de viering in ieder geval tot 2 maart per livestream beschikbaar voor alle parochianen. Uiteraard vinden ook wij dit enorm jammer en frustrerend, maar veiligheid blijft voorop staan. De zondagse vieringen via livestream beginnen om 9.30 uur (de viering van zondag 7 februari verviel vanwege de slechte weersomstandigheden).

Ook de viering van Aswoensdag 17 februari is zonder publiek en via livestream mee te vieren. Deze viering begint om 18.30 uur.

Alle doordeweekse vieringen zijn gedurende de lockdown geannuleerd.

U kunt alle vieringen die we via livestream hebben uitgezonden ook naderhand kijken en meevieren via ons Youtube-kanaal. KLIK DAARVOOR HIER.

Wij hopen en bidden dat de situatie snel ten positieve zal veranderen.

Het parochiebestuur

Vronesteyn start nieuwe campagne “Kom, volg Mij”
19 februari 2021
Boodschap paus Franciscus voor de 40-dagentijd
15 februari 2021
Gebedskaart voor Aswoensdag
14 februari 2021
40-dagen kalender Sterren van hoop
10 februari 2021
Actie Kerkbalans: Geef vandaag voor de kerk van morgen
30 januari 2021
Het ‘Streamteam’ zoekt hulp! Wie komt helpen met de livestreams?
26 januari 2021