Activiteiten rond de Vastenaktie binnen de Theresia van Avila-parochie

9 februari 2020

Vrijdagavond 6 maart: Nieuw! Een gezamenlijke Vastenactie-avond...

...georganiseerd door de alle MOV-groepen binnen de parochie. Een leuke en inspirerende avond met bezinning, vastenmaaltijd, een loterij en workshops naar keuze: creatief, zang en cagon.

• Aad van Vliet komt zelf het e.e.a. vertellen over ons Vastenproject.
  • De jongeren van Rock Solid organiseren de loterij.
  • Diverse parochianen zorgen voor de professionele workshops.
  • Locatie: Verrezen Christus kerk in Dordrecht.
  • Tijd: Inloop 17.00 tot 17.30 uur, afsluiting om 21.00 uur.

Graag aanmelden tot 1 maart per e-mail via de MOV-leden of via de intekenlijsten achterin de kerk. Ook als u problemen heeft met vervoer naar Dordrecht kunt u het laten weten via de MOV-leden:

Viooltjes voor de Vastenaktie

De inmiddels bekende voorjaarsactie: In de gehele parochie worden bakken met viooltjes verkocht, opbrengst is voor het Vastenaktie-project Malaika Kids. Bestellen kan bij de MOV-leden. Eén bak viooltjes is te koop voor slechts € 6,--

Overige Vastenakte-activiteiten:

• Zondag 1 maart: MOV-Vastenaktie themaviering in alle kerken.
  • Zondag 1 maart: na afloop van de viering van 9.30 uur voorjaarsmarkt in de Antoniuskerk met verkoop van eigen gebakken lekkers bij de koffie en leuke voorjaars- en paasartikelen.
  • Vrijdag 20 maart: Solidariteitsmaaltijd in de Nicolaaskerk, aanvang 18.30 uur. Geadviseerde bijdrage € 8,00. Intekenen via een lijst achter in de kerken en via mail: elsengbers@hotmail.com
  • Zondag 22 maart: in Sliedrecht na de viering van 9.30 uur ‘’Koffie met Aad’’. U kunt op een informele wijze in gesprek van Aad van Vliet, parochiaan en vrijwilliger bij de stichting Malaika Kids. De MOV-groep verkoopt iets lekkers bij de koffie. Tevens verkoop van paasartikelen door Paula.
  • Palmzondag 5 april: na de viering van 11.30 uur paasmarkt in de Verrezen Christuskerk met verkoop van o.a. Indische lekkernijen, bloemstukjes en leuke artikelen.
Geloofsverdieping 18 februari over kloosters en bieren
10 februari 2020