Vier Kerstmis op vierkerstmis.nl

19 december 2020

De mogelijkheden om met Kerstmis in de kerken bij elkaar te komen zijn dit jaar beperkt vanwege het coronavirus en het kerkelijk leven op anderhalve meter. Maar Kerstmis is te belangrijk om het niet te vieren. Vandaar dat de website vierkerstmis.nl wordt gelanceerd.

Op deze website vindt u tips om Kerstmis te vieren in het gezin (doe-boekje voor kinderen), met de gebrekkigen (Adventsactie), met het Woord van God (rkbijbel.nl) én door deel te nemen aan de liturgische plechtigheden. Dat laatste kan door een kerk te bezoeken of de vieringen van Kerstmis online of via tv te volgen. Voor mensen die thuis meevieren wordt een liturgieboekje online beschikbaar gesteld en wordt verwezen naar parochiewebsites via zoekparochie.nl.

Ook in onze parochie zal slechts beperkt mogelijkheid zijn om een Kerstviering in de kerk te vieren. We zullen op Kerstavond de viering vanuit de H. Antoniuskerk live uitzenden via Youtube.

Bezoek de website: Vierkerstmis.nl

Maak uw collecte-gelden over aan de parochie!
9 januari 2021
Kijk hier terug naar de vieringen van en na Kerst
9 januari 2021
Livestreams van geplande vieringen