Meld je aan voor het Bisdom Rotterdam Zomerkamp 18 t/m 24 juli 2021

3 april 2021

In 2020 konden de zomerkampen van het Bisdom Rotterdam niet doorgaan vanwege het corona-virus. De kampleiding heeft nu bij de organisatie van de kampen rekening gehouden met de corona-maatregelen, zodat de kampen corona-proof door kunnen gaan.

Juist in deze tijd waarin er weinig mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten op school of de sport zijn de zomerkampen iets om naar uit te kijken! Elk jaar opnieuw zetten jonge mensen zich in als kampleiding. Zij hebben een verrassend programma voor de kampweek samengesteld. Bij het zomerkamp is ook een diaken aanwezig die begeleidt.

Dit jaar is het thema “Woord zonder grenzen”. “Je hoeft niet heel kerkelijk te zijn om mee te gaan. Zie het als een leuke en laagdrempelige manier met het Woord van God bezig te zijn. Ook de kosten van het zomerkamp worden laagdrempelig gehouden. Het Bisdom Rotterdam gaat er vanuit dat ieder kind mee moet kunnen gaan. Mochten de kosten een probleem zijn dan kunnen ouders of begeleiders dit aangeven bij het pastoraal team van de parochie of de organisatie via projectleider Desiree Bühler.

Er zijn drie zomerkampen:

• Voor kinderen van 8-12 jaar in Oosterhout (provincie Noord-Brabant)
  • Voor tieners van 12-14 jaar in Leidschendam (provincie Zuid-Holland)
  • Voor jongeren van 14-17 jaar in Doesburg (provincie Gelderland)

Download de folder 2021 voor meer informatie (klik hier)

Aanmelden kan via het formulier op bisdomrotterdam.nl/zomerkampen (klik hier)

Kijk hieronder naar een filmpje met meer informatie:

19 tieners hebben het H. Vormsel ontvangen
21 november 2020