Verhalenverteller Kees Posthumus bij catechese Alblasserwaard-west

2 oktober 2020

Op zondag 27 september jl. kwam verhalenverteller Kees Posthumus naar de kerk van Sliedrecht. Ruim 20 kinderen en een aantal ouders genoten van zijn verhalen over hoe de geluiden in de wereld kwamen, waarom mensen elkaar kussen en de manke krekel op tijd in de schuilplaats komt. Maar ook over Talitha, het meisje dat dood leek maar door Jezus weer levend gemaakt werd, en over de storm op het meer.

Kees gebruikt minimale attributen, maar vraagt het publiek om zijn verhalen te ondersteunen met woorden en gebaren en dat gebeurde dan ook volop. Het was een mooie middag voor jong & oud!

Met deze voorstelling startten we het catechese-seizoen 2020-2021. Op de zaterdagen 3, 10 en 17 oktober, 7, 14, 21 en 28 november en 12 en 19 december zijn er van 16.00-17.30 uur in het zaaltje naast de kerk van Sliedrecht weer bijeenkomsten. Alle kinderen van 4-12 jaar uit onze parochie zijn van harte welkom!

Informatie en aanmelden bij pastoraal werker Johnny Tran: johnny.tran@katholiekdrechtsteden.nl

Geslaagd misdienaarsuitje
11 maart 2018