Mededelingen 19 juni 2022

14 juni 2022
  • Donderdag 23 juni vieren we het Hoogfeest van de geboorte van de H.Johannes de Doper. Deze eucharistieviering (09.30 uur; Seringenstraat 31, Papendrecht) is tevens de start van de volgende bijeenkomst van "Met Hart en Ziel". Na de koffie verzorgt NoĆ«lle Veldhuijsen een inleiding rond het thema 'Met verdriet je leven verder omarmen'. Eenieder die te maken heeft met verlies - in de meest ruime zin van het woord- is van harte welkom.
  • Vrijdag 24 juni vieren het Hoogfeest van het H.Hart van Jezus. U bent om 09.30 uur welkom in de eucharistieviering in de Verrezen Christuskerk (Nolensweg 10, Dordrecht). Het Jacobuskoor uit Zwijndrecht ondersteunt de zang.
  • Zondag 26 juni nemen we afscheid van onze administrator-tot-1-juni Lex van Deelen. Hij gaat dan de laatste keer voor in onze parochie. Als ook u hem de hand wilt schudden bent u welkom in de viering van 09.30 uur in de H.Antoniuskerk, Burg. de Raadtsingel 45, Dordrecht.
  • Zondag 26 juni organiseren we voor alle gezinnen uit heel de parochie de gezinsdag. Het wordt een afwisselende dag, die om 11.30 uur begint met een eucharistieviering. Locatie: Verrezen Christuskerk, Nolensweg 10, Dordrecht. De dag duurt tot ca. 16.00 uur. Aanmelden via: Leny.Hamers@KatholiekDrechtsteden.nl
  • Zondag 26 juni bent u welkom deel te nemen aan de processie van het Heilig Hout. De processie start om 14.30 uur met een korte gebedsdienst in de Grote Kerk van Dordrecht (Lange Geldersekade 2) en eindigt met een lof rond 16.00 uur in de H.Antoniuskerk (Burg. de Raadtsingel 45, Dordrecht).
  • Kinderen voor de Eerste H.Communie 2023 en het H.Vormsel 2023 kunnen worden aangemeld via onze website. De uitnodiging voor de eerste h.communie is met name bedoeld voor kinderen die in september in groep 4 van de basisschool zitten. De uitnodiging voor het h.vormsel geldt de basisschoolleerlingen die volgend schooljaar in groep 8 zitten. De voorbereidingen starten in september.
Sorry! Geen items gevonden