Mededelingen 21 november 2021

21 november 2021
  • Vandaag collecteren we extra voor het jongerenwerk binnen onze parochie. De jongeren hebben de toekomst en ook die van onze parochie. Ter financiĆ«le ondersteuning van al die activiteiten die binnen de parochie plaatsvinden voor en met jeugd en jongeren vragen we vandaag uw bijdrage in een extra collecte.
  • Komende dinsdag 23 november organiseren we de volgende avond Geloofsverdieping. Sandra Overdijk bespreekt die avond Dante Alighieri (die 700 jaar geleden overleed) en zijn Goddelijke Komedie. Dit dichtwerk wordt wereldwijd beschouwd als het belangrijkste allertijden. U bent om 20.00 uur welkom in de Verrezen Christuskerk, Nolensweg 10, Dordrecht. U kunt zich aanmelden bij het parochiesecretariaat: secretariaat@katholiekdrechtsteden.nl of 078-6136390.
  • Komende woensdag 24 november organiseren we voor de eerste keer onze nieuwe vorm van rouwverwerking onder de titel Met Hart en Ziel. Eenieder die met verlies te maken heeft is om 09.30 uur welkom in de Eucharistieviering in de kerk van Papendrecht (Seringenstraat 31). Na de viering is er gelegenheid tot ontmoeting en gesprek, met bijzondere aandacht voor rouw en verlies. Waarbij we 'verlies' breed opvatten: ieder is welkom die met welk verlies ook te maken heeft (verlies van een partner, ouder of kind, verlies van werk, van zekerheden, van verslaving, verlies door dementie ... : Met Hart en Ziel is er voor elk verlies! (zie ook Solo Dios blz. 22, de flyer achterin de kerk of het nieuwsbericht.)

Klik of scan de QR-code voor de extra jongerencollecte

Klik of scan de QR-code voor de collecte voor de parochie

Sorry! Geen items gevonden