MENU
< TERUG

ACTUEEL

Mededelingen september 2021

11 september 2021
  • Kinderen die in 2022 de eerste h.communie of het h.vormsel willen ontvangen kunnen zich hiervoor aanmelden via onze website www.katholiekdrechtsteden.nl. Op de homepage staat meteen een verwijzing naar meer informatie en naar het aanmeldformulier. Het h.vormsel is bedoeld voor kinderen die in september in groep 8 van de basisschool zitten. De eerste h.communie voor kinderen die in september in de groepen 4 t/m 7 van de basisschool zitten. Communieviering en vormselviering zullen naar verwachting plaatsvinden in de eerste helft van 2022. (Voor de kinderen die zich al hadden aangemeld voor de eerste h.communie van het voorjaar van 2021, beginnen de voorbereidingen in september. Hun communieviering staat gepland voor eind november.)
  • Neemt u ook iets mee voor de voedselmand? De inhoud van de voedselmanden is bestemd voor mensen die daar hoge nood aan hebben en worden vanuit onze kerk verspreid door de diaconie. Uw stoffelijke bijdrage wordt zeer gewaardeerd. U vindt de voedselmand bij de uitgang van de kerk.
  • Dinsdag 28 september neemt emeritus-predikant Theo Hop ons op de avond Geloofsverdieping mee op een verkenning langs de kerkmuziek uit Rusland en Oekraïne. Verrezen Christuskerk, Nolensweg 10, Dordrecht, aanvang 20.00 uur. Aanmelden bij het parochiesecretariaat. Zie SoloDios blz. 5 en 9.

  • Zaterdag 9 oktober wordt onder de titel "Sacred Songs" een concert gegeven in de H.Antoniuskerk, Burg. de Raadtsingel 45, Dordrecht. Aanvang 16.30 uur. Het concert duurt ongeveer 5 kwartier en vindt plaats in het kader van 800 jaar Dordrecht. Ook onze Schola Cantorum St.Gregorius neemt eraan deel. Kaartjes á € 16,00 zijn verkrijgbaar via https://bit.ly/3i4eKMf. Zie ook https://www.katholiekdrechtsteden.nl en https://www.culture-connection.org. Achterin de kerk liggen informatiekaarten.

Sorry! Geen items gevonden
laad meer artikelen artikelen aan het laden geen nieuwe artikelen