MENU
< TERUG

ACTUEEL

Extra collecte voor het jongerenwerk in de parochie

19 november 2022

Het jeugd- en jongerenwerk in onze parochie is belangrijk om jongeren te ondersteunen in hun geloofsweg. Door middel van verschillende activiteiten zetten de jongeren hier stappen in. Dit krijgt vorm in de kindercatechese, in de diverse kinderkoren, de groep die zich voorbereid op de eerste heilige communie en het heilig vormsel, onze twee Rock Solid-tienergroepen en de jongeren die zich voorbereiden op de reis naar de Wereldjongerendagen volgend jaar in Lissabon. 

Voor het jeugd- en jongerenwerk in onze parochie hebben wij mooie plannen op de plank liggen. Via de activiteiten die er al zijn en dat wat we verder willen ontplooien hopen wij dat de jongeren zich thuis voelen in onze geloofsgemeenschap. Uw hulp hebben wij hier hard bij nodig! Uiteraard in gebed, maar ook uw financiële bijdrage is van harte welkom om dit belangrijke werk verder te kunnen ontwikkelen. 

Met uw bijdrage kunnen wij catechese-materiaal aanschaffen, een deskundige spreker uitnodigen om over een bepaald thema met de jongeren in gesprek te gaan, Bijbels kopen, een excursie doen, en nog veel meer!

U kunt uw bijdrage deponeren in de collectemand op zondag 20 november en/of overmaken op de rekening van de parochie: NL91 INGB 0315 3045 45 o.v.v. jongerenwerk. U kunt ook de QR-code scannen hieronder.

Wij danken u bij voorbaat voor uw financiële steun aan de jongerencollecte!

Pastoraal werker Johnny Tran

Klik hier naar de pagina over het jongerenwerk

Pinksteren Verrezen Christuskerk [video]
20 mei 2024
9 juni: Afsluiting catechese in de Verrezen Christus
18 mei 2024
Foto's Eerste Heilige Communie 7 en 14 april
20 april 2024
Fotoverslag zevende Kerst Sing-in
14 december 2023
Alys Klaasse blikt terug op de Wereld Jongeren Dagen
10 september 2023
Foto- en videoverslag gezinsdag 5 februari
7 februari 2023
laad meer artikelen artikelen aan het laden geen nieuwe artikelen