MENU

Rock Solid

Eens per maand komt een groep kinderen in de leeftijd van 11-15 jaar bij elkaar. Bij Rock Solid leren de tieners door middel van gesprekken, catechese en spel over Jezus, over de Bijbel en over Maria. De kinderen worden geprikkeld Jezus te leren kennen en te ontdekken wat hij voor je kan betekenen in deze tijd. Ze worden ook steeds meer meegenomen in het gemeenschapsleven van de kerk. Want naast Rock Solid zijn er ook andere momenten waarop de tieners van de kerk bij elkaar komen. Bij Rock Solid krijgen tieners de mogelijkheid om op een leuke manier vertrouwd te raken met het geloof en nieuwe vriendschappen te sluiten. Iedereen is welkom!

Er zijn twee Rock Solid groepen in onze parochie:

  • Rock Solid Alblasserwaard, met bijeenkomsten in de parochiezaal van de kerk van Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand in Sliedrecht. Deze groep komt iedere eerste vrijdag van de maand bij elkaar van 19.30 uur tot 21.00 uur.
  • Rock Solid Dordrecht/Zwijndrechtse Waard, met bijeenkomsten in de parochiezaal van de Verrezen Christus kerk in Dordrecht. Deze groep komt iedere tweede woensdag van de maand bij elkaar van 18.45 tot 20.15 uur.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met pastoraal werker Johnny Tran via johnny.tran@katholiekdrechtsteden.nl.