MENU

Jacobuskoor

Ons koor bestaat momenteel uit 12 enthousiaste zangeressen (halfom sopranen en alten) uit Zwijndrecht en H.I. Ambacht.

Zin in zingen? Zing dan mee. Graag! Tenoren en bassen zijn ook welkom! Van zingen word je blij! En met onze koorzang ter ere van God hopen we ook anderen blij te maken!

Activiteiten

  • Elke eerste zondag van de maand zingen we bij de viering in de H. Hartkerk in Zwijndrecht om 11.30 uur.
  • Ook zingen we op verzoek op door-de-weekse dagen zowel in de H. Hartkerk als in de H. Nicolaaskerk (in H.I. Ambacht) bij uitvaarten, huwelijksfeesten en andere bijzondere gelegenheden.
    Een belangrijke taak voor ons koor is om bij uitvaarten te zingen. Belangrijk, omdat afscheid genomen kan worden van een dierbare, door liederen te kiezen die speciale herinneringen oproepen en/of bij de overledene passen. Het lijkt misschien triest om bij zulke vieringen te zingen, maar.....na afloop is het voor de leden, dirigent(e) en organist(e) altijd ontspannen en gezellig om onder het genot van een kopje koffie of thee, wat na te praten.
  • Ongeveer vier keer per jaar verzorgen wij de zang bij een Eucharistie- of Woord- en Communieviering voor de KBO-middagen in de H.Hartkerk.

Repeteren

Elke dinsdagmiddag repeteren we van 14.00 – 16.00 uur in de zaal van de H. Hartkerk. We betalen geen contributie. Vervoer naar en van de repetitie bij de twee kerken is geen probleem. Dat lossen we onderling op door met elkaar mee te rijden.

Wilt u eens een kijkje nemen achter de schermen van het Jacobus-koor en vrijblijvend komen luisteren en meezingen?

VAN HARTE WELKOM!

Contactpersoon: mevr. CW.M. Koot.
☏ 078 681 5193
inikoot13@gmail.com