MENU

Laudate Dominum

Na meer dan vijftig jaar bestaan van het Dameskoor van de Antoniuskerk en ruim tien jaar bestaan van het Titus Brandsmakoor van de Verrezen Christuskerk is er in 2017 voor gekozen om de krachten van deze twee koren te bundelen. Zo ontstond het koor ‘Laudate Dominum’. 

Onder leiding van zangpedagoge Judith Ellis en pianist Herman van Rooijen heeft ‘Laudate Dominum’ ruim twee jaar met veel plezier gezongen. Na een stop van anderhalf jaar vanwege de pandemie zijn we 1 oktober 2021 weer van start gegaan. Omdat Judith Ellis naar elders is verhuisd en Herman van Rooijen zijn handen vol heeft aan de begeleiding van andere koren zingen we nu onder leiding van Irene van Geel, enthousiast begeleid op orgel of piano door Margriet den Hartog.

Repetities

Het koor telt momenteel 13 leden. We repeteren op woensdagmiddag van 13.30-15.30 uur afwisselend in de Verrezen Christuskerk (Nolensweg 10) en in de Antoniuskerk (Burg. de Raadtsingel 45), beide in Dordrecht.

Contact

Meer informatie is te verkrijgen bij onze contactpersoon, sopraan Jarmila Koperka. Telefoonnummer: 078-6163523. E-mailadres: jakopecka@kpnmail.nl

Meer informatie op de eigen website van Laudate Dominum